Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luxury Vehicle Problem

 

limousinen som du kliver ut ur
går allt längre ner på gatan

det är ett snölandskap
det är en sol
det är allt vad vi vill att det skall vara

och samtidigt håller du upp ett finger

viskar
;

vi kan inte fortsätta det här
låtsas, att alla dessa dörrar öppnas




Fri vers (Fri form) av grodsaker
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-15 19:42



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Mycket snyggt och med en spännande flertydighet som gör läsaren mycket nyfiken!
2010-05-15

  Gunnar Hilén VIP
åh så spännande...vilken erotik ! Men fy fan va´jobbigt...! Min tolkning, obs !
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

grodsaker
grodsaker

Senast publicerade
Luxury Vehicle Problem
* Se alla