Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reality

aldrig någonsin
aldrig, aldrig någonsin
blir kroppen renad

återvändande
livskraft förlänger den tid
vi ges tillsammans

älskar dig...




Fri vers av septembra
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

septembra