Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raseri

Jag vill se
världen brinna från mitt fönster,
skrikande, skugglika skepnader
förtäras, förvandlas till aska;

och jag vill känna hatet i mig
svepa bort mitt rationella jag,
sluka allt som är av godo;

Jag vill se
människor blöda
sinnen sprängas
allting omvälvas;
slita helvetet från mitt inre
och göra det till verklighet

Vi skall ändå alla dö.




Fri vers (Fri form) av Ayreon
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-17 10:13



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
9-11/11e september

typo

Be well,
LPatrikWJ
2010-06-15

  L Patrik W Johansson VIP
Jag minns när favoriten Rushdie gav ut sin New York skrivna bok med samma svenska titel, ett halvår innan attentatet hände på Manhattan

en annan parentes är att Slayers God Hates Us All släpptes samma datum 9e september

texten förmedlar samma känsla som ovanstående
det finns även inom buddhism eller shamanism att rensa skallen med hattankar, fokuserade som alstrar positiv energi

Be well,
LPatrikWJ
2010-06-15

  Gunnar Hilén VIP
gillar mycket din förmåga att uttrycka...denna så föraktade känsla !
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ayreon
Ayreon