Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kretslopp som var jag

den jag var där på stranden
kommer jag aldrig att vara igen
din kropp som ett självklart hem
din hud utsträckt mot solen mot mig
mot allt det jag var

jag förstod mig aldrig på det där ljuset
det där som strömmade ur dig
mig
ett mjukt skimmer
fast
krämigt
som dina händer i det kretslopp som var jag




Fri vers av LenaG
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-17 19:00



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
underbart att läsa.....
applåder


kb
2010-06-05

  Hans Christian
En sensuell njutning att läsa !
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaG