Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord som kom till mig idag kring lunch


VÅRINSIKT

idag när jag kom hem från arbetsträningen så

när jag steg ur bilen och tittade ut mot bersån

så satt de äldre damerna under ett parasoll

och fikade

plötsligt känns det som att jag inser -

att vintern har varit så lång

jag inser - att man ska ta vara på soliga och ljusa

dagar om någon dag kanske det regnar och blir

svalare

jag inser - jag ska ta ett djupt andetag och fylla min

kropp med friskt syre

jag inser - att detta kan nog kallas

VÅRINSIKT

100517




Fri vers av sajo
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-17 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina Vårrader!


Ja, det är nog bäst att ta vara på den här korta tiden
som är så fin ...

Hälsn. Ann
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo