Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta vara på värmen och dagarna


Igår

vårsolsvärme

under randigt parasoll

rödmålade naglar

100517




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 07:45



Bookmark and Share


  aol
gillas fint skriftat
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo