Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lesbisk kärleksdikt.


Sov min älskade

Spår av älskandet på din kind
utmattad överraskade sömnen mitt i leendet
handen i ditt sköte vilar trygg

Ännu är uppvaknandet långt borta
återhämtningens stund är vår
sov min älskade kärlekens djupa sömn
handen runt mitt bröst vilar lugnt

Välsignad är vår kärlekshandling
någon vakar över oss i natt
sov min älskade sov kärlekens trygga sömn
ömhetstunga hjärtan vilar lugna

© Iréne Svensson Räisänen
Tidigare publicerad i “På gång “och “Amazon”




Fri vers (Prosapoesi) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-18 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP