Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fötter

Blödande tår
som trampar på mossa.
Förödande sår
får huden att lossna.

Blodröda fötter
som rödfäller tårar,
då sylvassa rötter
hälarna skårar.

Allt är så still
av dämpande stunder.
Tidslusten vill
för evigt gå under.

För evigt som varar
då varandets plågas.
Inget man sparar
av fötter som sågas.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 253 gånger
Publicerad 2010-05-18 18:25



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
En något blodig text med inslag av stympning.
Smärtsamt och naket poetisk.
Gillar den råa stilen som känns in i märgen.
Som ett stigmata! Uttrycksfull!
Kramiz
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick