Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns jag?

Slås av tanken:
"Existerar jag?"
Ingenting känns som verklighet

Kolla på de andra
Bara sitta och bevaka
För ingen kommer mig någonsin att sakna

Ingenting jag känner
Ingen som mig hör
Inget runt om mig som faktiskt berör

Ensam i världen
Det är tyst å kallt
Vill känna känslor
Men är tom överallt

Med känslan av tomhet
Och att ingen mig berör
Frågar jag mig själv:

"Finns jag?"




Fri vers av T.R.
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 22:20



Bookmark and Share


  xpressme
fan så bra tess. ♥
2010-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Vet du att Gud har räknat alla hårstrån på ditt huvud?
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

T.R.