Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande apa

Likt en apa som inte släpper en gren

innan han håller i en annan

kastar vi oss från en identifikation

till en annan

Behöver vi ha en tänkt bild av oss själva?

Behöver vi tänka vem vi är?

Är det inte bättre att bara vara

det otänkbara odefinierbara?

Låt apan falla in i stillheten

och möta verkligheten




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-19 12:21



Bookmark and Share


  Miss Mod
Tror nog vi behöver någon sorts identifikation, jag behöver nog det, även om din text väcker tilltalande tankar.
2010-05-23

  walborg
Mönstret som framkommer i Din diktning - har det ett namn?
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP