Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött tunghet

Med trött tunghet
undrar jag
hur gammal
min kropp
egentligen är?

24 år på pappret
Känns det
även så
i mitt sinne?
Eller har jag
en 84-årig dam
inom mig?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-19 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta