Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag ser den skira grönskan


Haiku

i vårgrönt rum

renoverad gråtimrad lada

minns höhässjetid




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-19 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin målande haiku.
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo