Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tårar i mina händer

Med tårar i mina händer
försöker jag minnas
hur det känns
att sörja..
att i förtvivlan skrika
som om man vore
besatt av något
vad är det
som gör oss
mänskliga?

Får jag dela
din hud?
Dela din rädsla
och din kärlek?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta