Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom precis just nu


Eftermiddagsfika

eftermiddagsfika -

det doftar gott

nybakta kanelbullar

eftermiddagsfika -

snart för mig hos min

vän

en kopp te med en god

smörgås med ost och

skinka

eftermiddagsfikat -

avnjuts idag på vår gård

i bersån

eftermiddagsfikat - hos min

vän avnjuts på hans balkong

eftermiddagsfika -

en stunds avkoppling som

är värd så mycket

eftermiddagsfika -

välkommen in på en sådan




Fri vers av sajo
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo