Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord så här i kvällningen


Vid fönstret

Vid fönstret -
ser jag ut på vårens
skira grönska

Vid fönstret -
ser jag hur morgonen
gryr

Vid fönstret -
ser jag hur det skymmer

Vid fönstret -
ser jag regnets droppar

Vid fönstret -
ser jag hur rönnen i höstens
tid är så vacker

Vid fönstret -
ser jag bruksortens kyrktorn

Vid fönstret -
sitter jag gärna för att få inspiration
till en text

100520




Fri vers av sajo
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-20 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo