Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden fann jag igår kväll


Gårdagens oväderskväll

Jag ser hur mörka moln
breder ut sig mer och mer
över himlen

riktiga ovädersmoln ser det
ut att vara och de rensar
förmodligen luften då det
har varit så kvavt ute hela dagen

om man lyssnar kan man höra
hur det mullrar långt borta
det är Tor med sin hammare
Mjölner far fram med sin vagn och
häst - vilket oväsen

mina elsladdar till viktiga apparater
är urdragna

så jag sätter mig ner och läser en
god bok och plötsligt skiner hela
rummet opp av ett vitt sken som åtföljs
av en kraftig knall

Tor är på besök - undrar om han vill
ha kaffe

100520




Fri vers av sajo
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-21 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo