Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan hägg och syren

När häggen blommar

och syrenen står på tur

är jag flygfärdig




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 1772 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2010-05-21 15:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hittade denna pärla. Passar så bra nu! Jättefin...jag blir också flygfärdig.
2013-06-02

  Densen VIP
Vilken sinnesbils;)vill också kunna flyga!
2013-05-14

  Siggesdotter
Så härligt - var min första känsla! Flyg, vännen flyg!!
2013-04-10

    Birgersdotter VIP
Så vackert skriven
2011-09-05

  Michaela Dutius
Orden doftar.....
2010-07-31

  Monika A Mirsch VIP
en superfin flygande vårhaiku!
2010-05-29

  aol
suverän vacker haiku, verkligen bokmärkes
2010-05-25

  Iréne S Räisänen VIP
Haiku när den är som bäst fångar ett skeende i naturen så det speglar ett mänskligt sådant. Som i din dikt.
2010-05-22

  anits VIP
Mycket vackra rader
2010-05-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2010-05-21

  Amorina
Åh, helt underbart fångat i så få ord! Jag kände att jag drog efter andan när jag läste, den kändes, dikten!
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP