Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom idag


Regnet är

regnet är -
vilotid inomhus

regnet är -
droppar som dansar
taktfast

regnet är -
växtglädje

regnet är -
kallt, ljumt eller bara
så underbart allergibefriande

regnet är -
skapartid

regnet bara är -
och det kan man inte göra
något åt

100523




Fri vers av sajo
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-23 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo