Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens fängelse

Jag kan inte längre
känna min tunga
Kan inte längre
forma ljud
som blir till ord

Sitter i
ensamhetens fängelse
utan känslor
de är som bortspolade
kall är min hud
kall är min blick

I Mörkret har
jag glömt bort
hur solljuset
brukade kyssa
min hud
Glömt bort
kärlekens pirr
i magtrakten
Glömt dina läppar
dina ögon

Galenskapen är nu
det enda som känns..




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-23 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta