Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illusion

Du sitter där och tycker synd om dig själv. Och hoppas att prinsen ska komma. Oh titta där kommer han? Han ser inte alls som den du drömt om, men han charmar dig som du alltid fantiserade när du var yngre. Kanske det finns hopp om ni kämpar. Men nej det var inte han. Han var bara en illusion.




Fri vers av BG
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-24 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BG
BG