Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det gå......


Bakdag

Glutenfritt bröd äter jag
varje dag

då min tarm inte mår så bra

Glutenfritt bröd är så dyrt att
köpa

Glutenfritt mjöl finns att köpa

idag provade jag att baka glutenfri
limpa

men detta tänker jag inte göra om
något mer

inte ens måsarna vill äta mitt nybakta,
stenhårda glutenfria bröd

så hädanefter köper jag mitt glutenfria
bröd på butiken Willys

inser jag efter min eftermiddag då jag
bestämde mig för att baka glutenfri limpa

100524




Fri vers av sajo
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo