Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till helgen ska detta ske


Stockholmsbesök

Stockholm -
en dos av stress och
jäkt

Stockholm -
doft av vårvind och
vattnets friska fläkt

Stockholm -
en dos av
bilköer

Stockholm -
en bild av broarna
i gamla stan

Stockholm -
en dos av
hemlängtan till Dalarnas
lugna natur

Stockholm -
alldeles för stort för mig

100524




Fri vers av sajo
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-05-24 22:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar att strosa omkring i Stockholm, men sist jag var där (för en vecka sedan) längtade jag ändå hem efter ett tag.
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo