Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla jag fick inatt då min reumatism gav sig till känna


Mina ord

Mina ord -
finner jag ute

eller?

Mina ord -
finns inom mig

eller?

Mina ord -
har blivit till en bok
och den känslan glömmer jag aldrig

Mina ord -
finns varje dag, men inte alltid
färdiga att skrivas och visas här

Mina ord -
hjälper mig vidare genom sorg,
glädje eller bara för dagen hur
jag mår

Mina ord -
är planerade att bli till en
ny bok

100525




Fri vers av sajo
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-25 07:26



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra. Tänkvärt. // AA
2010-05-26

    ej medlem längre
Fint skrivet om ordets betydelse!


Hälsn. Ann
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo