Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon man riktigt kan lita till och känna förtroende för. Ett mail jag fick imorse och det kändes att den personen verkligen finns till för mig


Vänner

vänner -
de som bryr sig

vänner -
de som hör av sig

vänner -
de som finns och lyssnar,
ibland behövs inga ord

vänner -
man behöver inte alltid
skriva så mycket

ibland bara tre ord

Du är värdefull!

Det stämmer om mina vänner!

100525




Fri vers av sajo
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-25 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo