Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dev och Amanda.

Dev var en person som krävde uppmärksamhet.Han kom från en rik familj och var van att få allt han pekade på.Utseendet var en stor fördel.Blå ögon som kunde glimma rovdjursaktigt om han var på det humöret.Blonda lockar.Kroppen var muskulös och hade inget fett och i längd mätte han 1,95.
Idag fanns han och vännerna i den lokala puben.De förde med sig en känsla av respekt och makt.Dev registrerade allting.Från de snygga kvinnorna till läderknuttarna som spelade biljard.Från högtalarna forsade klassisk hårdrock.Det här var livet.Plötsligt öppnades dörren och en ung kvinna med långt rött hår och stora gröna ögon släntade in.Dev stirrade och tänkte att hon till och med var snyggare än Afrodite,den blonda kvinnan som stod vid baren.Eric körde upp en läderklädd armbåge i Devs sida och viskade:"Shit,jag känner igen den blicken.Du tänker försöka prata omkull henne va?"
Med ett djävulskt flin nickade han."Jag tror du känner mig för bra,kompis."De andra skrattade och drack lite mer öl.
Amanda kände sig smånervös.Det var första gången hon var på en pub.Snart skulle kompisen Aimee komma.Hon satte sig vid ett bord och hörde skrattet längre bort.Nyfiken vågade hon sig på att kika på sällskapet.De såg ut som gothare och särskilt den blonda fångade hennes uppmärksamhet.Kunde ett hår verkligen vara så där lockigt?Ögonen hade en ljusblå färg och tillhörde en krigares.Amanda vände blygt bort ansiktet när han plötsligt tittade tillbaka.Dev smålog och höjde på ena ögonbrynet."Hon har sett oss."
Kevin sade."Gå fram till henne och förför henne med din pojkaktiga badboy charm."Detta besvarades med ännu fler skrattsalvor."Det ska jag göra."Dev reste sig och gick rovdjursaktigt mot Amanda.Hjärtat stannade nästan i börstet och hon tänkte att Aimee gärna fick komma nu.Att prata med killar var svårt och inte hennes grej.Om kompisen hade varit här hade hon kunnat sköta samtalet men ödet hade tydligen bestämt sig för att jäklas med Amanda.Dev satte sig framför läckerbiten och sade tyst:"Hej främling.jag såg att du betraktade oss innan och ville komma fram och presentera mig.Jag heter Dev."Amanda tvingade sig själv att åter möta den rovdjursaktiga blicken och mumlade:"Amanda."Kinderna rådnade nu.Det var charmigt tyckte Dev och rättade till sin läder-rock.De samtalade och långsamt blev Amanda mer avslappnad i sitt sätt.Dev hade en avslappnad stil som smittade av sig.Samtidigt hade han en dödligt farlig aura över sig.Något som sade "Bråkar du med mig så har du just dragit ditt sista andetag."Mot sin vilja fann hon det spännande.




Prosa (Novell) av Vampyrens hjärta
Läst 201 gånger
Publicerad 2010-05-25 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta