Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom nu på morgonen efter att ha varit ute och fotograferat vattnet under gårdagen


Jag sitter vid vattnet

Jag sitter vid vattnet -
lyssnar på ett rop av
en lom

Jag sitter vid vattnet -
lyssnar på måsarnas skränande

Jag sitter vid vattnet -
lyssnar på gäddans lek i
vassen

Jag sitter vid vattnet -
lyssnar till vågornas
brus

Jag sitter vid vattnet -
lyssnar i solnedgången
på ekans åror

men jag ser ingen eka

undrar så vem där är.......

Jag sitter vid vattnet -
lyssnar och inser att
detta är verkligen en oas




Fri vers av sajo
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-26 07:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter underbart, fint skrivet!


/Ann
2010-05-26

  aol
ljuvligt
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo