Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick


det brann utomjordiskt i mig
när du satt på en armlängds avstånd
och log ditt allra vackraste leende

jag tänkte att det är just ett sånt här ögonblick
man aldrig någonsin kan beskriva med ord

sedan sträckte jag mig försiktigt fram
och kysste dina gudomliga, fantastiska läppar
för första gången på tre år




Fri vers av peach
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 19:53



Bookmark and Share


    Obolo
Diggar första raden..
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

peach

Senast publicerade
utan dina andetag
ögonblick
* Se alla