Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta rätt

Hoppa ner i något du inte förstår.

Titta upp i det du trodde du var sanningen.

Promenerar runt i det fula rum du hamnat i.

Ser dig omkring.

Funderar över vad som är hemma och borta.

Skrattar åt bilder på mitt i mellan, under och över.

Stampar runt på svamparna som är fulla med ord.

Ord och meningar som ingen människa kan förstå.

Lyssnar noga och försöker förstå.

Sanningen i det mörka golv du sitter på.

Reser dig upp.

Rätar på ryggen.

Drar in ett djupt andetag.

Tänker ännu en gång.

Det kan fungera.

Och så hoppar du upp ifrån det du en gång inte förstod.




Fri vers av Liz Petersson
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liz Petersson
Liz Petersson