Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla. Lär mig

Svårt att se när man inte har någon inspiration.
Skrattar åt min obetydlighet.
Tänker: vem är egentligen värd något.
Flinar åt döden.
Vad händer efter.
Ler åt min osäkerhet.
Försöker hitta svaren till all denna eviga undran.
Snälla.
Lär mig om förundran.
Beundran.
Snälla.
Lär mig om dig.




Fri vers av Liz Petersson
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-12 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liz Petersson
Liz Petersson