Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2010, del av en samling med tema jorden, rymden, livet: http://www.kapitel1.se/antonia-s-e/planeten-som-tande-sig-sjalv


Det ljusa mörkret


Kom med ut i mörkret
Vi räddar en asfaltsblomma
Kom
Bort från lamporna
Lämna neon och elektricitet
Följ med ut i natten
Se stjärnor
Se bortom de trygga alléerna av evigt lysande ljus
Det finns inga monster i buskarna
Bara i din fantasi
Se ljuset
Bortom det ljusa mörkret




Fri vers av Antonia S Eriksson
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonia S Eriksson
Antonia S Eriksson