Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför



Att vara en outsider i ett sjukt samhälle

måste ju vara något friskt och starkt

Världen är ett så ruttet och orättvist ställe

Jag tror jag håller på att få en själslig infarkt

Så länge eran värld ser ut som den gör

kommer jag att vara en som står utanför!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-26 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Då är du inte ensam, har stått utanför länge.

På poeter.se är vi flera som utanför står
underbart är när vi här inne varandra når.
2010-05-27

  Ranja Bjurman
It takes a fool to remane sane ;)
2010-05-26

  Anders Nordlander VIP
utanför är alla, eller alla är ensamma. Men jag förstår att du menar att du känner dig utanför. Allt i samhället är inte sjukt anser jag, men en hel del. Det är trots allt det enda ställe vi kan vara på; jorden
2010-05-26

  SagaArt VIP
Världen består av många världar i samma värld. Du är inte ensam i din värld. Jag står bredvid dig :)
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP