Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En magisk stund, jag fotade månen och snart kommer en bild att hamna här


Gårdagskvällens månsken

Vid balkongdörren jag
plötsligt blir stående i majskymningen

mot mig ser jag mångubbens
benvita glans

så otroligt rund och gul

från att vara ett kommatecken
och kallas nymåne till att nu heta
fullmåne

det känns så magiskt att stå och se
fullmånen som lyser

undrar om man kan sova inatt.....

jag skulle vilja ta mig ut till en
grönskande äng och se om

de vita älvorna bjuder opp till dans
då det känns som månen ger ifrån sig
en speciell trans

jag njuter en stund av fullmånen och
ikväll skulle jag vilja sitta vid stranden
och se hur månen speglar sig i vattnet

jag gör min kamera redo för att gå ut
men plötsligt tar tröttheten över
och sova är det jag nu behöver

100526




Fri vers av sajo
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 08:10



Bookmark and Share


  aol
så vackert vännen,
2010-05-27

  LassO
ja just, nu "minns" jag varför jag sov dåligt...
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo