Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från fönstret vid min arbetsträning så föddes mina ord


Vinden

Hör vinden -
i björkarna, det är likt
toner av Jailbird singers

Ser vinden -
asplöven darrar, undrar
är dom rädda

Känner vinden -
så ljum mot brunbrända ben eller
så jag kurar ihop mig och njuter av
min värmande jacka

Smakar vinden -
den fyller min kropp med friskt syre
i den underbara naturen

100527




Fri vers av sajo
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-27 17:12



Bookmark and Share


  Annmargreta
Mycket vackert skrivet en härlig känsla.
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo