Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om Dig.

Drömmen om Dig
gjorde att jag inte
ville vakna upp..
Dina ögon fångade mig
i all sin sorgsenhet
ändå så vackra,dödliga
Vi sprang över gräs
till de oändliga skogarna
Jag kände mig trygg
med Din hand i Min
i ett fast grepp
Våra munnar
lärde känna
varandra på nytt
Elektriskt,mjukt
Fingertopparna
lekte stilla..
Månen fick din hud
att glittra som
tusen diamanter
och Jag fann mig själv
vilja bita in mitt märke
i din breda axel
utan ånger,utan skam
Jag ville att Vi
skulle bli till Ett




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta