Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev lite inspirerad av A Touch of an angels underbara bild och jag har fotograferat maskrosorna idag.


Maskrosor

Maskrosor -
varför heter dom så

en undran jag fick idag
efter vägen där jag bor

Maskrosor - inte liknar dom
några rosor

eller?

Maskrosor -
jag känner när jag kommer
hem att jag måste
bara gå ut med min kamera
och fånga dessa på bild

Maskrosor -
i underbart gult lyster

Maskrosor -
ni böjer er i vinden

Maskrosor -
en del kallar dom säkert
ogräs

men jag tycker dom är
så vackra

MASKROSOR

100527




Fri vers av sajo
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 17:47



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En gul blomma
som blir till en
lyckoboll, kul att
se då det blåser
från alla håll då
fröna far och
vinden i dem tar!
Tack för dikt
så rar!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo