Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du andas ut din räddares namn

Du andas ut
din räddares namn
Längtar efter
hans kärlek
och lust..
Girigt river du in
märket i hans axel
som visar
att han är endast din
i kärlekens namn
En törst
som föder elden




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-28 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta