Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusorisk



nattliga samtal och du
raserar min värld
andetag i natten och du
får mig att tvivla
läppar mot läppar
och jag försöker förstå

arg nästan arg
blir jag när du
med ögon som förtrollar
rubbar mitt skydd
ville inte jag ville inte
släppa in dig såhär

längs ryggrad med fingrar
målar du mig
som picasso med ord
viskar du lugn
bara lugn
jag sviker dig aldrig






Fri vers av utan vingar
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-29 13:38



Bookmark and Share


  Bevingad
Oj vilket härligt tempo du fick till i denna. gillar din stil!
2010-09-08

  Daniel_78 VIP
kraftfullt och bra om en rädsla att komma för nära. jag tycker dikten är stämningsfull arbetad. om jag skall ge textkritik tycker jag att du kan korta ner slutstycket med picasso till

längs ryggrad med fingrar
viskar du målar du
bara lugn
jag sviker dig aldrig
2010-06-22

    Soluno
Fantastiskt fin.
Det här är min smak, dig vill jag läsa mer av.
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

utan vingar

Senast publicerade
Illusorisk
* Se alla