Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite sentimental.

Jag tror att jag har blivit
lite sentimental
på gamla dar..
Jag vandrar
bakåt i tiden
genom minnen
Både skratt
och tårar

I år firar jag 25 år..
och jag förstår inte
var alla år har tagit vägen?
Förundran och tacksamhet
Längtan efter att förverkliga
mina drömmar som svävar
i mitt medvetande..




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-29 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta