Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsländor, du och jag.

När jag tänker tillbaka på somrarna från förr
är det somrarna med dig jag minns allra bäst

ja, det är säkert.

Du och jag
vi var ju inte som natt och dag, som man kunde ha anat

Nej,
vi var som kringfladdrande dagsländor
som slogs om solstrålarnas gunst

Och det var när vi blev som varmast i kläderna
vi svettades som mest




Fri vers (Fri form) av Nashville
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nashville
Nashville