Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen är helgen över


Stockholm i mitt hjärta - Dalarna i mitt hjärta

Stockholm i mitt hjärta -
tänker så på Lasse Berghagen

Stockholm i mitt hjärta -
just nu hemkommen från en
intensiv helg

Stockholm i mitt hjärta -
bilar som ska fram till varje pris
inte undra på man blir yrslig

Stockholm i mitt hjärta -
köer, köer och åter köer
träng dig fram störst kör först

Stockholm i mitt hjärta -
visst finns det vackra platser
har jag insett men
ack ja

just nu så har jag återvänt
till mitt underbara Dalarna
så jag sjunger

Dalarna i mitt hjärta

100530




Fri vers av sajo
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag håller med dig i de här fint skrivna raderna!



Hälsn. Ann
2010-06-02

  aol
håller med dig, dalarna är toppen,
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo