Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnar i mitt hjärta

Det regnar i mitt hjärta
sedan du försvann
utan ett endaste ord
Ingen kan känna
min smärta
då jag gråter i regnet
Ingen kan förstå..
Jag ser dig i spegeln
om jag tittar
tillräckligt noga
Jag tänker på dig
för vem kan styra
sina innersta drömmar?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta