Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angel

The Angel of Pure Lust
Is here again
Don´t be afraid
He does not hurt you
You can see the greed
in his pale blue eyes
A devilish smile
in his angelic face
A Fallen one?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-31 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta