Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första dagen i juni kom jag på dessa ord


Juni

juni -
ett vackert namn

juni -
smakar somrigt

juni -
ledighet, avkopplande pocketläsning

juni -
en tur ut i ekan med
sitt metspö

juni -
Idas sommarvisa

juni -
svenska flaggans dag

juni -
färskpotatis och dill

juni -
bara fötter i gräset

juni -
magiska ljusa sommarnätter

juni -
myggor, getingar och doft av
jordgubbar

juni -
oh vad vi njuter

100601




Fri vers av sajo
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-06-01 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo