Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inspirationens källa.




Utgångspunkt

Det är hit jag alltid kommer
även när jag springer härifrån
när jag tar främmande ord
i min mun, försvarar det försvarbara
är det hit jag återvänder
till mittpunkten av glödande ångestlava
som hotar stelna och tysta

det är hit jag alltid kommer
för att tvingas ta mig härifrån

© Iréne Svensson Räisänen
Ur Skrivtips 2002




Fri vers (Fri form) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-02 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP