Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anti copyright.. det är jag det


STOPP! Rapportera detta verk

Halå där!
Det här är snott!..
Det här har någon annan redan skrivit!...,
Det här har någon annan redan sagt!
Du får inte använda, låna, missbruka
det som alla har rätt till

Allt jag säger är till för alla
Allt du säger borde alla få höra
Allt jag säger kan, kommer och får misstolkas

Nej! nu får det vara nog...
Det ska kosta pengar att få läsa, lyssna och se.
Det jag säger ska minnsan ingen annan få säga.

Och
jag är trött på att behöva klaga.
trött på att behöva säga i från
trött på att... inte tjäna mina välförtjänta
royalties

Sno inte detta! Låna inget jag säger! Berätta inte för alla ni känner det jag berättat för er... Det ska förbli en dyr hemlighet som ingen har rätt till att höra.


Free the Culture from the Copyrights!
Leave the art to the artists!



KOPIMI!




Fri vers av xstoffex
Läst 156 gånger
Publicerad 2005-11-14 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xstoffex
xstoffex