Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...typ tankar om vad man ibland känner efter att ha stått på scen


jävlarvilketös

Dom sista tonerna tonar ut
Någon viskar
jävlarvilketös
Alla aplåderar
Ska man vara glad nu?
Ska man slänga ut sitt hjärta pågolvet så dom kan ha en moshpit på det?
Man skriker
VRÅLAR
ut allt man vill ha sagt
Och alla blir glada
Svänger med armarna, nickar med huvenna\'
Jävlarvilkenös
allt går för fort för att hänga med
slut
tack och hej
vi ses nästa vecka

En två tre fyr
jävlarvilketös




Fri vers av xstoffex
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-04-22 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xstoffex
xstoffex