Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... ja


En Miljon Rosor av Guld

Du kom in...
Såg dej omkring...
Tittade mej i ögonen...
Och sa:
\"Det hade räckt med ett förlåt\"...




Fri vers av xstoffex
Läst 155 gånger
Publicerad 2005-11-14 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xstoffex
xstoffex