Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En litterär fylla i repris


Dylan, rödvin och lite Lundell

Gjorde du om den fyllan
från Lundells debutroman
någon gång i ungdomen
Rödvin direkt från flaskan
Blonde on Blonde, Dylan
på skivspelaren, bandspelaren
Insikten den kvällen
Ensammast i världen
unik och ganska sorgsen
Jag minns platsen, sommarstugan
yrseln, men inte vinsmaken




Bunden vers (Rim) av Pia / Paisley
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-02 18:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jack".
Oförglömlig bok.
Slukade den.
Liksom alla uppföljarna...
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Pia / Paisley