Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe diem...




Vi är i princip redan DÖDA





Ut ur mamma med ett: Ahhhhhhhhhhh!


Några ögonblick senare:


Kistlocket slår igen & in i ugnen.


Så fort går livet.


Vi är i princip redan döda.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-02 18:56



Bookmark and Share


  Anna*
Nja, lite längre tid får det nog lov att ta ... helst
2010-06-03

  Anders Nordlander VIP
inte alltid det går så fort.. som tur är!
2010-06-02

  Gunnar Hilén VIP
nästan lite Beckett här..."kvinnan föder gränsle över en grav"...ja det går i rasande fart
2010-06-02

  Elwania
Döden mina vänner jagar er över stock och sten
ibland snubblar den jävlen
och då mina vänner får vi en stund av livets njutning
se där snubblade han......
njut
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP