Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oskar.

din varma kropp mot min,
jag vill höra dina hjärtslag och
känna din puls.

jag vill ha fingrarna i ditt vackra hår,
ha min hand i din.

jag vill luta mitt huvud mot din bröstkorg
och lyssna när din lena röst säger att
allt ordnar sig.

jag vill ha dig här, jag vill krama dig,
gud vad jag vill krama dig.

jag vill ha dig här.
vart är du?




Fri vers av garagebarn
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-03 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

garagebarn